CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Tuesday, March 31, 2009

Muutused

Mis siis vahepeal ka muutunud on?
Oleme endale saanud 2 uut majakaaslast – geist uus-meremaalase Timothy ja ühe väga vaikse pilusilmse tüdruku, kelle nime pole veel suutnud välja uurida. Tüdruku saime Mirko asemel. Reedel oli suur pidu majas. Kes jõi esimese palga puhul, kes saatis kaasmaalast edasistele rännakutele, osad jõid lihtsalt seltskonna pärast. Meie jätsime hüvasti Mirkoga, kes suundus edasi Carinsi, et vaadata mida head seal kandis tehakse. Sai natuke Eesti keelt õpetatud, kohalikke kaardimänge õpitud ja natukene alkoholi tarbitud. Mirko oleks äärepealt oma lennuki maha maganud järgmine hommik ja Brianil polnud üldse õrna aimu kuhu ta Mirko eelmine õhtu klubis käies oli ära kaotanud. Igaljuhul sai suur vennastumine läbi tehtud ja nüüd on kõik suured semud omavahel.
Tundub, et see nädalavahetus möödub sarnaselt, sest Brian peab oma sünnipäeva ja meie lahkume Brissist, et suunduda edasi kullarannikule ookeani äärde.
Nimelt kolime siis laupäeval ümber Gold Coasti eestlasest Ivo juurde. Randa pidi olema kõigest 2 km, nii et ookeanist saab meie uus parim sõber :)
Tänasest olen mina ametlikult paberitega barista. Käisin siis kohvimeistrite kursusel, kus tutuvusime espressomasinatega, tegime päev otsa erinevaid kohvisid ja kaunistasime neid. Olgem ausad kohvi tegemine pole sugugi lihtne töö, kui Eestis joovad kõik tavalist musta kohvi siis siin see nii lihtne pole. Musta kohvi ei joo keegi aga see-eest on 10 erinevat moodust kuidas teha piimaga kohvi. Mõne kohvi erinevus seisneb vaid selles, kust seda serveerida – kas klaasist või tassist. Kummalised tegelased on need aussid küll. Aga vähemalt on kursus läbitud ja järgmine linnuke cv-l kirjas.

1 comment: